top of page
Αναζήτηση
Εικόνα συγγραφέαIoannis Oikonomopoulos

Κλουβιά για παπαγάλους απο ανοξείδωτο ατσάλι η σφυρήλατο σίδερο, τι να αγοράσω;

Έγινε ενημέρωση: πριν από 6 ημέρες



Κλουβιά για παπαγάλους απο ανοξείδωτο ατσάλι. Κατάλληλο κλουβί για παπαγάλο

Κλουβιά για παπαγάλους απο ανοξείδωτο ατσάλι η σφυρήλατο σίδερο, τι να αγοράσω;


Σφυρήλατο με φινίρισμα επίστρωσης πούδρας vs κλουβιά παπαγάλων από ανοξείδωτο ατσάλι. Επιλέγοντας τον τέλειο τύπο κλουβιού που τα πτηνά σας θα λατρέψουν. Οι δύο πιο δημοφιλείς τύποι υλικών που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη κατασκευή κλουβιών πουλιών είναι το ανοξείδωτο ατσάλι και το κλουβί σιδηροκατασκευής επικαλυμμένο με βαφή πούδρας. Κάθε υλικό μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο περίβλημα, αλλά πώς ξέρετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς και το πουλί σας; Είναι καιρός να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά του καθενός πριν επενδύσετε σε ένα σπίτι για τον φτερωτό φίλο σας!



κλουβιά για παπαγάλους ανοξείδωτα


Ανοξείδωτο: Κομψό και στιβαρό Μόνο η εμφάνιση ενός κλουβιού πουλιών από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένας απο τους λόγους που πολλοί ιδιοκτήτες πουλιών επιλέγουν ένα. Η κομψή εμφάνιση ενός γυαλιστερού περιβλήματος θα τραβήξει αμέσως την προσοχή στο πτηνό σας τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο, καθιστώντας το έναν εξαιρετικό τρόπο για να επιδείξετε το πολύτιμο κατοικίδιό σας! Το σωστό υλικό που χρησιμοποιείται στα ανοξείδωτα κλουβιά παπαγάλων είναι 304 Medical Grade - ο ίδιος τύπος που χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε βιομηχανία λόγω της εκπληκτικής αντοχής στη διάβρωση, της ευελιξίας και της αντοχής του. Στο www.zazoopet.com θα βρείτε ανοξείδωτα κλουβιά μόνο με ατσάλι βαθμόυ 304. Τα περιβλήματα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι εντελώς μη τοξικά, δεν σκουριάζουν και επίσης δεν υπάρχει μπογιά για ξεφλούδισμα για να αφαιρεθεί/φαγωθεί απο το πτηνό σας και να πάθουν τοξίκωση. Τα κλουβιά αυτά μπορούν να καθαριστούν πολύ εύκολα, δεν έχουν υφή σαν το χρώμα και πόρους που συγκρατούν τα κακά και την σκόνη από φτερά επικίνδυνα να δημιουργήσουν βακτήρια για τα πτηνά μας. Ο εύκολος καθαρισμός διευκολύνει να διατηρήσετε το νέο σας ανοξείδωτο ατσάλι λαμπερό και όμορφο για χρόνια! Τα κλουβιά από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ιδανικά επειδή διαρκούν απίστευτα πολύ - ίσως να μην χρειαστεί να αγοράσετε ξανά άλλο κλουβί!

Πρέπει να αναρωτιέστε: Εάν ένα ανοξείδωτο κλουβί φαίνεται καλό, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί, γιατί να μην το πάρω; Λοιπόν, δυστυχώς, αυτά τα προσοδοφόρα χαρακτηριστικά έχουν ένα τίμημα: μπορεί να κοστίζουν διπλάσιο από αυτό των ομολόγων τους με βαφή πούδρας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε ένα νέο κλουβί (απο 500 ευρώ και πάνω). Η σύστασή μας είναι να αγοράσετε ένα ανοξείδωτο κλουβί εάν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, υπολογίζοντας βέβαια ότι το συγκεκριμένο κλουβί μακροπρόθεσμα θα είναι πιο οικονομικό καθώς έχει τριπλή διάρκεια ζωής απο ένα σφυρήλατο. Είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε όσο και ο παπαγάλος σας, οπότε μη διστάσετε να πάρετε ένα αν η τιμή σας το επιτρέπει!




κλουβία για μακάο, ζακό, κοκατού


Σφυρήλατο με πούδρα: Τα κλουβιά αυτά υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και πολλά σχέδια. Η ανάγλυφη επίστρωση πούδρας που χρησιμοποιείται στα σύγχρονα κλουβιά είναι ανθεκτική αλλά όχι εντελώς μη τοξική. Αν και η τρέχουσα τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην κατασκευή κλουβιών πουλιών καθιστά την επίστρωση πολύ ανθεκτική στα τσιπ, ένα παπαγάλος μπορεί να είναι σε θέση τελικά να αποκόψει και να καταπιεί ένα κομμάτι. Ωστόσο, αυτό είναι πολύ σπάνιο, γι' αυτό μην ανησυχείτε εάν έχετε ήδη ένα κλουβί με βαφή πούδρας! Αν και δεν είναι τόσο εύκολο να καθαριστούν όσο τα κομψά αντίστοιχά τους ανοξείδωτα, τα κλουβιά με βαφή πούδρας δεν είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να λερώσετε λίγο τα χέρια σας για να καθαρίσετε το χάος του πουλιού σας. Το μεγαλύτερο όφελος των κλουβιών με βαφή πούδρας είναι το πόσο οικονομικά είναι! Σε αντίθεση βέβαια με το γεγονός ότι η διάρχεια ζωής τους δύσκολα ξεπερνούν τα 3-5 χρόνια. Υπέροχα κλουβιά μπορούν να βρεθούν για κάτω από 200 εύρω, καθιστώντας πολύ εύκολο για τους νέους ιδιοκτήτες πουλιών να το αγοράσουν. Τα κλουβιά με επίστρωση πούδρας είναι σίγουρα η προσιτή λύση όταν σκοπεύετε να έχετε παραπάνω απο ένα παπαγάλο και επομένως πολλά κλουβιά.


Ποιος τύπος είναι κατάλληλος για εσάς; Τώρα που είστε εξοικειωμένοι με το τι έχει να προσφέρει κάθε υλικό καθώς και τις παγίδες του, ήρθε η ώρα να κάνετε την επιλογή σας. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες επιλογές ως άπληστος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, η απόφαση εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση. Και οι δύο τύποι υλικών παρέχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και η απόφαση για το ποιο να αγοράσετε εξαρτάται συνήθως από την εμφάνιση, την τιμή και το καλύτερο για την υγεία του παπαγάλου μας. Πόσα πουλιά έχω ή ψάχνω να πάρω; Θα προτιμούσα να έχω περισσότερα πουλιά ή ένα καλύτερο κλουβί; Σε σχέση με το σημείο προϋπολογισμού παραπάνω, εάν έχετε πολλά πουλιά, ίσως είναι πιο λογικό να αγοράσετε κλουβιά με βαφή πούδρας. Ωστόσο, εάν θέλετε μόνο ένα πουλί, τότε το ανοξείδωτο ατσάλι αξίζει την επένδυση. Για να αγοράσετε τα καλύτερα κλουβιά από ανοξείδωτο ατσάλι στην αγορά, κάντε κλικ εδώ www.zazoopet.com/κλουβιά-ανοξείδωτα . Για να ψωνίσετε με βάση την αγαπημένη σας εμφάνιση σε ένα νέο σφυρήλατο κλουβί πουλιών, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές σας www.zazoopet.com/κλουβιά-για-παπαγάλους. Τώρα που τα δύο καλύτερα υλικά κλουβιού έχουν αποκρυπτογραφηθεί! Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση όταν ψάχνετε για το επόμενο κλουβί σας.


Σε περίπτωση που ακόμα έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο zazoopet@yahoo.com !

531 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page